Erhvervsaftaler

Fordelen ved en erhvervsaftale, er naturligvis at sikre medarbejdernes trivsel, det gode arbejdsmiljø og reducere sygefravær grundet fx hovedpine, spændinger, overbelastningsskader (fx musearm/tennisalbue) og mange flere.

Hos Grocott Fysioterapi er det muligt at indgå erhvervsaftaler, som vi sammen tilpasser til Jeres behov. Jeg samarbejder med en flere forskellige forsikringsfirmaer (se listen på hjemmesiden) og samarbejder jeg ikke med Jeres, så vil Jeg hellere end gerne forsøge at indgå et aftale.

En erhvervsaftale med Grocott Fysioterapi kan både foregå ved at jeg kommer forbi Jeres arbejdsplads og sætter en briks op i et lokale eller medarbejderne kommer til mig oppe i min klinik i Langeskov Centret.

Det kan bestå af individuelle konsultationer, holdtræning, gennemgang og vurdering af medarbejdernes arbejdsstillinger og ergonomi.

Jeg kan holde oplæg omkring forebyggelse af de typiske gener og overbelastninger indenfor netop jeres arbejde og har I medarbejder som har mange stående og gående arbejdsopgaver, så kan jeg også komme forbi jeres arbejdsplads og lave speciel tilpassede såler til medarbejderne.

Jeg tilbyder både tidlige og sene behandlingstider i klinikken, så det går mindst muligt udover arbejdsdagen og samtidig ligger klinikken få minutters kørsel fra motorvejen, hvorfor fx at firmaer beliggende i Tietgen Byen kun har ca. 7-10 mins kørsel fra deres arbejdsplads, samt gode og gratis parkeringsmuligheder.

Fordelen ved en erhvervsaftale, er naturligvis at sikre medarbejdernes trivsel, det gode arbejdsmiljø og reducere sygefravær grundet fx hovedpine, spændinger, overbelastningsskader (fx musearm/tennisalbue) og mange flere.

Så tøv ikke med at kontakte mig pr telefon eller pr mail. Jeg kommer meget gerne forbi Jeres firma til en uforpligtende snak, hvor jeg også kan se Jeres arbejdsplads og derved lettere kan vurdere hvordan jeg kan hjælpe jer.

Hvad siger klienterne?

Vigtigst af alt, så har jeg opnået en større viden om mine muligheder og begrænsninger ud fra de fysiologiske udfordringer jeg døjer med. Hvilket for mig har lige så stor betydning, som at have færre smerter.

Jeg rar altid følt mig mødt, hørt og forstået i forhold til mine somatiske smerter og evt. årsager bag.

June Frossen skulder og mulig hofte dysplasi

Allerede efter én behandling ved Nicolai mærkede jeg en tydelig forskel og nu har jeg ikke længere hovedpine, men kan holde smerterne væk ved at få en behandling ca hver anden måned. 

Det er dejligt at lægge pillerne på hylden, men det er især dejligt at slippe for de daglige smerter.

Jacob Asmussen Svært ramt af hovedpine

Jeg var bekymret for om det “bare” var det samme som jeg har prøvet andre steder uden den store effekt. Nicolai har en lidt andet tilgang end jeg tidligere har prøvet. Det har virkeligt været effektivt og en stor AHA oplevelse hvor meget jeg selv kan gøre for at afhjælpe mine smerter.

Jeg vil specielt anbefale Nicolai til andre som har prøvet "alt muligt andet" uden effekt

Heidi Malin Kristens  Smerter i nakke og spændingshovedpine

Nogle af mine fokuspunkter i mine konsultationer:


 • Finde frem til årsagen/årsagerne til generne
 • Manuel behandling med ledmobiliseringer, myofascial release og massage
 • Aktiv og passiv mobilitet
 • Smertelindring
 • Genvinde funktion og mobilitet
 • Tilpasse strategier
 • Aflastning
 • Øvelsesvejledning tilpasset den enkelte
 • Råd om arbejdsstillinger etc.
 • Øget forståelse for end udfordringer
 • Øge selvstændighed hos mine klienter ifht deres gener
>