Holdtræning - Knæ og hofte

Knæ og hofte hold henvender sig til dig der døjer med smerter og nedsat funktion i dine knæ og hofter grundet artrose (slidgigt)

Evidensen viser at træning og forståelse af sin slidgigt er meget vigtige steder at sætte ind, for at opnå en bedre tilstand og balance. Jeg er uddannet GLA:D instruktør, og min træning og tilgang vil tage udgangspunkt i det bedste herfra kombineret med mine egne erfaringer.

Døjer du med nogle af de nedenstående udfordringer, så er knæ og hofte hold lige noget for dig:

 • Smerter ved trappegang
 • Morgenstivhed i knæ eller hofte
 • Igangsætningssmerter
 • Nedsat mobilitet i knæ eller hofte
 • Nedsat funktionsniveau grundet dine smerter/udfordringer
 • Indhold i et knæ og hofte forløb hos Grocott Fysioterapi:

 • Individuel konsultation
 • Teoriundervisning omkring slidgigt (artrose) og håndtering heraf
 • Holdtræning 2 x pr uge i 7 uger
 • Udlevering af træningsprogram
 • Priser holdtræning:

  Prisen pr. holdtræning: 110 kr. inkl. moms

  Hvad siger klienterne?

  Vigtigst af alt, så har jeg opnået en større viden om mine muligheder og begrænsninger ud fra de fysiologiske udfordringer jeg døjer med. Hvilket for mig har lige så stor betydning, som at have færre smerter.

  Jeg rar altid følt mig mødt, hørt og forstået i forhold til mine somatiske smerter og evt. årsager bag.

  June Frossen skulder og mulig hofte dysplasi

  Allerede efter én behandling ved Nicolai mærkede jeg en tydelig forskel og nu har jeg ikke længere hovedpine, men kan holde smerterne væk ved at få en behandling ca hver anden måned. 

  Det er dejligt at lægge pillerne på hylden, men det er især dejligt at slippe for de daglige smerter.

  Jacob Asmussen Svært ramt af hovedpine

  Jeg var bekymret for om det “bare” var det samme som jeg har prøvet andre steder uden den store effekt. Nicolai har en lidt andet tilgang end jeg tidligere har prøvet. Det har virkeligt været effektivt og en stor AHA oplevelse hvor meget jeg selv kan gøre for at afhjælpe mine smerter.

  Jeg vil specielt anbefale Nicolai til andre som har prøvet "alt muligt andet" uden effekt

  Heidi Malin Kristens  Smerter i nakke og spændingshovedpine

  >