Formthotics løser fodproblematiker

Får vi rettet op på fundamentet, kan vi både forebygge og afhjælpe mange af de dagligdags gener vi måske oplever ifb. med vores arbejde, hverdag og aktive fritidsliv.

Formthotics kan ofte være en del af løsningen ved følgende fodproblematikker:

  • Hælspore
  • Platfod og nedsunken forfod
  • Servers Syndrom

Formthotics tilpasses dine fødder og udfordringer

Vores fødder er vores fundament, men alligevel er det noget vi i mange tilfælde nedprioriterer og overser, sammenlignet med andre gener som fx ryg, skulder og knæ.

Det synes jeg er en stor fejl, da øget fokus på vores fødder, kan have positiv effekt på andre gener man måtte døje med.

Jeg har videreuddannet mig indenfor Formthotics indlægssåler, som er en sål som speciel tilpasses dine fødder og dine udfordringer. Målet er at hjælpe foden hen imod den neutrale stilling, hvor fodens biomekanik er mest optimal. Der er flere slags såler til både sport, hverdag, cykelsko og pæne sko, så vi finder netop de såler der opfylder dine behov.

Formthotics såler varmes op, imens de ligger i dine sko, hvorefter Jeg former sålen imens du har dem på. Har du flere sko, som du ønsker sålen skal passe i, kan de med fordel medbringes til konsultationen.

>