Holdtræning - Skulder og Nakke

Skulder og nakkeholdet er til dig, som kan døje med spændinger, smerter, hovedpine, nedsat mobilitet i nakke og skuldre forårsaget af din dagligdag og arbejdsliv.

Målet med holdtræning - Nakke og Skulder

Træningen har fokus på at arbejde med vores mobilitet/bevægelighed i ryg, nakke og skulderområdet, styrke, strække og aktivere mange af de områder i kroppen, som vi ofte overbelaster i hverdagen.

Mit mål er altid at give mine klienter en større forståelse af kroppen og hvordan vi skal håndtere de ”smerter”, som vi oplever. Målet er at præsentere Jer for en række simple øvelser, som kan laves hvor som helst og når som helst, uden behov for udstyr, men også øvelser, som kan laves hjemme eller i træningscentret, hvor der bruges udstyr som fx, elastikker, måtte, kosteskaft, små og store bolde.


Sådan foregår holdtræning

Skulder/nakke holdet består af et forløb på 8 uger, med træning 1 x pr uge. Forløbet startes med en individuel konsultation på 60 min, hvor jeg kan lave min anamnese, undersøgelse/tests og vi kan sammen komme frem til hvad dine mål er for forløbet. Hvis din problematik/udfordringer ikke egner sig til et Skulder/nakke hold, finder vi sammen frem til hvad den bedste løsning er for netop dig. 

Facts om skulder & nakkehold

  • Opstart: Torsdag 07/03-24
  • Tidspunkt: 17:30-18:30
  • Antal træninger: 10 ( 1 x pr uge, dog ikke på helligdage)
  • Slutdato: 31/05-24
  • Pris: 1400 kr ( incl obligatorisk 1 konsultation på 60 min, som bookes ved tilmelding)
  • Tilmelding til forløbet: kan ske online ( den individuelle konsultation bookes pr tlf: 60866770)

Hvad siger klienterne?

Vigtigst af alt, så har jeg opnået en større viden om mine muligheder og begrænsninger ud fra de fysiologiske udfordringer jeg døjer med. Hvilket for mig har lige så stor betydning, som at have færre smerter.

Jeg rar altid følt mig mødt, hørt og forstået i forhold til mine somatiske smerter og evt. årsager bag.

June Frossen skulder og mulig hofte dysplasi

Allerede efter én behandling ved Nicolai mærkede jeg en tydelig forskel og nu har jeg ikke længere hovedpine, men kan holde smerterne væk ved at få en behandling ca hver anden måned. 

Det er dejligt at lægge pillerne på hylden, men det er især dejligt at slippe for de daglige smerter.

Jacob Asmussen Svært ramt af hovedpine

Jeg var bekymret for om det “bare” var det samme som jeg har prøvet andre steder uden den store effekt. Nicolai har en lidt andet tilgang end jeg tidligere har prøvet. Det har virkeligt været effektivt og en stor AHA oplevelse hvor meget jeg selv kan gøre for at afhjælpe mine smerter.

Jeg vil specielt anbefale Nicolai til andre som har prøvet "alt muligt andet" uden effekt

Heidi Malin Kristens  Smerter i nakke og spændingshovedpine

>