Holdtræning - ryg

Rygholdet er til dig, der døjer med smerter eller ømhed fra ryggen i din dagligdag og i forbindelse med dit arbejde

I mine holdtræninger gør jeg meget ud af, at forklare formålet med øvelserne og mit mål, er at mine holddeltagere både oplever en smertelindring i deres hverdag, får en øget glæde og tryghed ved bevægelse. 

"Jeg tænkte hvis en kiropraktor ikke kan hjælpe mig med mit rygproblem, hvordan kan en fysioterapeut så?

Jeg havde virkelig ondt i ryggen og tænkte konstant på det. Efter 3 behandlinger kan jeg konstatere at selv de mest simple og små øvelser gør en kæmpe forskel

Jeg vil til hver en tid anbefale Nicolai, hvis du har ondt i kroppen og skal bruge en dygtig og ærlig fysioterapeut."

Sabrina Schou - Ondt i ryggen

Mange faktorer spiller ind i rygsmerter

Low back pain (smerter hen over lænderegionen), er desværre snart en folkesygdom, som koster ”fælleskassen” rigtig mange penge. I min hverdag som fysioterapeut, støder jeg ofte på misforståelser omkring vores ryg og de ”smerter” vi oplever.

Mange har deres egen idé om at de er for svage i ryggens muskulaturer eller at der er en nerve i klemme. Kroppen er en kompleks maskine og der kan ofte være multiple faktorer, som spiller ind i vores ”smerteopfattelse”, som både kan stamme fra det muskuloskeletale system og psykosociale faktorer. Frygt for smerter samt frygt for ”en alvorlig skade”, leder i mange tilfælde til inaktivitet, hvilket i langt de fleste tilfælde ikke er ”den rigtige” strategi og håndtering af udfordringerne.

Hjælp længe efter holdet er slut

Når et forløb er slut, forventer jeg at mine deltagere har fået en masse inspiration til øvelser de kan lave hjemme, på arbejdspladsen eller oppe i træningscentret. Motivation og glæde er vigtige parametre, hvorfor det ikke er hvad der motiverer mig i hverdagen, som skal hjælpe jer på den lange bane, men i skal gøre det i synes er sjovt og det der fungerer for jer.

Sådan foregår holdtræning

Holdtræningen vil både foregå med fællesøvelser, cirkeltræning samt individuelt tilpassede øvelser. Der vil indgå opvarmning, pulstræning, styrkeøvelser, mobilitetsøvelser, strækøvelser og afspænding. Hold øje med hjemmesiden eller de sociale medier, så i kan se hvornår der starter et hold op.  

Facts om Ryghold

  • Opstart: Torsdag 07/03-24
  • Tidspunkt: 18:45-19:45
  • Antal træninger: 10 ( 1 x pr uge, dog ikke på helligdage)
  • Slutdato: 31/05-24
  • Pris: 1400 kr ( incl obligatorisk 1 konsultation på 60 min, som bookes ved tilmelding)
  • Tilmelding til forløbet: kan ske online ( den individuelle konsultation bookes pr tlf: 60866770)

Hvad siger klienterne?

Vigtigst af alt, så har jeg opnået en større viden om mine muligheder og begrænsninger ud fra de fysiologiske udfordringer jeg døjer med. Hvilket for mig har lige så stor betydning, som at have færre smerter.

Jeg rar altid følt mig mødt, hørt og forstået i forhold til mine somatiske smerter og evt. årsager bag.

June Frossen skulder og mulig hofte dysplasi

Allerede efter én behandling ved Nicolai mærkede jeg en tydelig forskel og nu har jeg ikke længere hovedpine, men kan holde smerterne væk ved at få en behandling ca hver anden måned. 

Det er dejligt at lægge pillerne på hylden, men det er især dejligt at slippe for de daglige smerter.

Jacob Asmussen Svært ramt af hovedpine

Jeg var bekymret for om det “bare” var det samme som jeg har prøvet andre steder uden den store effekt. Nicolai har en lidt andet tilgang end jeg tidligere har prøvet. Det har virkeligt været effektivt og en stor AHA oplevelse hvor meget jeg selv kan gøre for at afhjælpe mine smerter.

Jeg vil specielt anbefale Nicolai til andre som har prøvet "alt muligt andet" uden effekt

Heidi Malin Kristens  Smerter i nakke og spændingshovedpine

>